Vesieristys alan asiantuntijalta

Vesieristys Jyväskylän, Jämsän, Mäntän, Oriveden ja Tampereen seudulla onnistuu parhaiten kun sen hoitaa luotettava ja kokenut ammattilainen – KeS-Siltaykköset Oy on vesieristyksen asiantuntija, joka hoitaa asianmukaisesti kaikki vesieristykseen liittyvät toimenpiteet. Onnistuneen vesieristyksen on oltava kerralla pitkäikäinen ja eristyskyvyltään varma ratkaisu, sillä vedeneristys on yleensä vaikeasti tarkastettavissa tai uusittavissa. Sen takia vesieristys on syytä tehdä kerralla oikein.

Kokonaisvaltaista palvelua tarjoavana asiakaslähtöisenä yrityksenä toteutamme myös kylpyhuoneremontit muun muassa omakotitaloihin ja taloyhtiöille avaimet käteen -palveluna. Kun työstä vastaa vesieristyksen ja remontoinnin ammattilainen, voit luottaa turvallisin mielin lopputuloksen korkeaan ja kestävään laatuun.

Vedeneristys ja kapillaarikatkot

Vedeneristyksen tavoite on estää rakenteita ja muuta omaisuutta kastumisen aiheuttamalta vahingolta sekä samalla taata asuinkelpoinen ympäristö. Etenkin kapillaarisesti nousevan kosteuden katkaisu on oleellinen asia, johon on syytä kiinnittää huomiota. Kapillaarinen kosteus on yleisin vaurion aiheuttaja tiilimuuratuissa seinissä. Sen vaikutus on yleensä selvästi havaittavissa vaurioituneina tiilinä ja tiilisaumoina, rappauksen pintasäröilynä sekä myös suolarapautumana ja levän muodostumisena.

Vesieristykset luotettavasti KeS-Siltaykkösiltä | Asennus kuuluu palveluun

Sen pysäyttämiseksi on olemassa kaksi ensiarvoista tapaa: sulkea kapillaarisesti aktiiviset huokoset tai tehdä niiden pinnat vettä hylkiviksi. Vedenhylkiväksi pinnan tai huokosen tekeminen tarkoittaa pinnan modifiointia siten, että se muuttuu hydrofobiseksi (vesipakoiseksi). Näin kapillaariaktiivisuus huokosessa pysähtyy. Huokosen sulkeminen puolestaan tarkoittaa huokosen osittain tai kokonaan täyttämistä, joka pysäyttää veden kuljetuksen.

Kuten huomaat, asianmukainen vedeneristys vaatii tekijältään laajaa tietotaitoa, oikeita menetelmiä ja hyviä materiaaleja kestävän lopputuloksen takaamiseksi. Esimerkiksi tiili- ja betonirakenteisiin tehtävät kapillaarikatkot hoidamme Köster Crisin76:lla.

Vesieriste Jyväskylän seudulla yksityisasiakkaille sekä kunnille ja yrityksille

Vesieriste kannattaa tehdä kerralla oikein

Olipa kyseessä minkälainen vesieriste tahansa, se on aina tehtävä kerralla hyvin myöhempien vahinkojen välttämiseksi. Kun vesieristys tulee ajankohtaiseksi, kannattaa aina kääntyä ammattilaisen puoleen. Meidän ammattitaitomme kattaa muun muassa:

  • Joustoepoksit ja polyuretaanivedeneristeet
  • Sementtipohjaiset vedeneristeet
  • Kapillaarikatkot vanhoihin tiili- ja betonirakenteisiin (Köster Crisin76)
  • Kylmäruiskutettavat saumattomat paksukalvoeristeet (Köster Deuxan Professional)
  • Kylmäasennettavat bitumikermieristeet
  • Kuumabitumieristeet ja saumat
  • Työsauma- ja liikuntasaumatuotteet, myös asennettuna
  • Läpivientien tiivistäminen

Vedeneristeet monipuolisesti tarpeesi mukaan

Hallitsemme eri käyttötarkoituksiin sopivat vedeneristeet ja niiden asennukset varmalla otteella. Siksi kannattaakin aina käyttää ammattilaisen apua, jotta vältyttäisiin lopputuloksen heikolta laadulta tai muilta yllättäviltä sudenkuopilta. Ota yhteyttä Kes-Siltaykköset Oy:n asiakaspalveluun ja tiedustele meiltä rohkeasti lisää asiasta, jos mielessäsi on vesieristys tai siihen liittyviä kysymyksiä.

Vedeneristys ammattitaidolla Jyväskylän seudulla

Vesieristys kattavasti ja asiantuntevasti | Vesieristykset kannattaa tilata KeS-Siltaykkösiltä

Vedeneristeet kannattaa tilata asennettuna KeS-Siltaykköseltä