Injektointi – betoni ja rakenteet lujemmiksi

Ammattilaisen toteuttama injektointi betoni- tai puupinnoille alueilla Jyväskylä, Jämsä, Mänttä, Orivesi ja Tampere, onnistuu parhaiten kun asiasta vastaa KeS-Siltaykköset Oy. Injektointia käytetäänkin yleisesti palauttamaan betonirakenteen lujuutta täyttämällä rakenteeseen syntyneitä halkeamia käyttämällä polyuretaani- tai epoksihartsia. Injektointia on mahdollista käyttää lisäksi pysäyttämään veden vuotaminen sekä tukkimaan vuotavia halkeamia lopullisesti erilaisissa tiili- ja betonirakenteissa. Lisäksi menetelmän avulla on mahdollista liimata irrallisia, ns. ”kopo” laattoja irrottamatta tai purkamatta laatoitusta.

Toteutamme muun muassa:

  • Epoksi-injektoinnit voimia siirtäväksi
  • Polyuretaani-injektoinnit voimia siirtäväksi tai vesivuotojen tukkimiseksi
  • Elastiset liikuntasaumojen injektoinnit vesitiiviiksi
  • Polyuretaanigeeli-injektoinnit vedeneristykseen (kuori-injektoinnit)
  • Kapillaarikatkojen injektointi, paineettomalla Köster Crisin76 -menetelmällä
  • Mikrosementti-injektoinnit halkeamien täyttöön

Betonin injektointi korjaa hyvin halkeamat

Betonin injektointi on erinomainen menetelmä halkeaminen paikkaamiseksi. Rakenteessa tapahtuu halkeaminen, mikäli rasitus sen sisäpuolella tulee suuremmaksi kuin rakenteen vastustuskyky – halkeamalla rasituskuormitus siis helpottuu. Betonin vetolujuus on melko alhainen verrattuna sen puristuslujuuteen. Tämä on nähtävillä etenkin tuoreessa betonissa. Yleisimmin havaitut halkeamat ovat tämän takia juuri vetohalkeamia ja puristusvetohalkeamia. Ne voivat aiheuta seuraavista syistä: rasituksista kuormituksessa, rasituksesta kutistumisessa, rasituksesta maan liikehdinnässä tai rasituksista laajenemisessa.

Betonin halkeamien injektointi ammattilaisten toteuttamana

Jos halkeama on vettä vuotava, betonin injektointi on tehokas tapa tukkia vuotavat halkeamat. Menetelmä on loppujen lopuksi melko yksinkertainen, etenkin kun kokenut ja ammattitaitoinen osaaja toteuttaa sen. Siksi kannattaakin ehdottomasti kääntyä alan asiantuntijan puoleen kun vuotava tai halkeillut betoni aiheuttaa jonkinlaisia murheita, jotta ongelmista päästäisiin eroon mahdollisimman nopeasti ennen potentiaalisten lisävahinkojen syntymistä.

Betonin halkeamien injektointi

Betonin halkeamien injektointi tapahtuu toimestamme nopeasti ja tehokkaasti. Kun tarvitset alan asiantuntijan apua, ota meihin oitis yhteyttä ja kerro lisää tilanteestasi. Me riennämme mielellämme tukkimaan vuotavat halkeamapaikat tiili- ja betonirakenteista tai puupinnoilta. Toimimme joustavasti Jämsästä käskin koko Keski-Suomen seudulla ja Pirkanmaan alueella.

Betonin injektointi alan asiantuntijalta | KeS-Siltaykköset Oy

Injektointi betonille tai puulle sekä monipuolisesti erilaisiin rakenteisiin