Sillanrakennus ja siltojen korjaukset

KeS-Siltaykköset

KeS-Siltaykköset Oy – Ammattilainen ammattilaiselle

KeS-Siltaykköset on rakentamisen ja korjaamisen erikoisurakoitsija joka on keskittynyt siltojen rakentamisen ja korjaamisen erikoistöihin, kuten hakeamien injektointiin, betonirakenteiden pinnoituksiin ja vedeneristyksiin mukaan lukien EPDM-kumimattoeristykset Köster TPO tuotteella.

Meiltä onnistuvat injektointien, pinnoituksien ja vedeneristysten lisäksi paikkaukset ilman muottia ja muottien kanssa muottitöineen ja raudoituksineen, erilaiset suoja-ainekäsittelyt kuten maalaukset, impregnoinnit ja graffitisuojaukset. Kokeneet tekijämme, erinomainen materiaalien tunteminen ja kattava, nykyaikainen, huollettu ja toimiva erikoiskalustomme mahdollistavat laadukkaat, turvalliset ja kustannustehokkaat toteutukset haasteellisissakin kohteissa.

Avainhenkilömme ovat työskennelleet siltojen rakentamisessa ja korjaamisessa 90-luvulta lähtien ja kartuttaneet näin kokemuspohjamme laajaksi. Olemmekin useasti mukana jo korjaushankkeiden suunniteluvaiheessa jakamassa kokemustamme ja näkemystämme parhaista ja kustannustehokkaimista tekniikoista ja materiaaleista suunnittelussa olevaan korjaukseen.

Laaja yhteistyökumppaneidemme verkosto mahdollistaa tehdä urakoihimme tarvittaessa sisältyvät suurpainepesut, vesipiikkaukset, suihkupuhdistukset, sukellustyöt, metallityöt, nostotyöt, kuljetukset, jne… Jokainen kumppanimme on ollut jo vuosia yhteistyössä kanssamme ja voimme todeta yhteistyön sujuvan erittäin hyvin, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Laadimme jokaisesta urakasta tarkan kohdekohtaisen työ- ja laadunvalvontasuunnitelman sekä hoidamme työhön kuuluvat mittaukset ja laatudokumentoinnin, unohtamatta työturvallisuutta kaikessa työssä ja suunnittelussa. Laatudokumentointiin olemme räätälöineet omat dokumenttipohjamme jotka työntekijämme täyttää mobiilisti työn edetessä ja jälkeen.

Työturvallisuus on meille erityisen tärkeä. Jokaisella on oikeus turvalliseen työskentelyyn, työympäristöön ja lähteä työpäivän jälkeen terveenä kotiin. Työskentelemme rakennuskemikaalien kanssa ja työntekijöillämme on aina asianmukaiset, toimivat ja ehjät suojaimet käytössä. Olemme tehneet lisäksi tutkimustyötä työterveyshuoltomme kanssa kemikaaleille altistumisista ja valineet turvallisempia materiaaleja käyttöömme. Jokainen työntekijämme tuntee aina käyttämänsä materiaalien turvallisuusriskit ja suojautuu, käsittelee, varastoi ja kuljettaa materiaalit tarvittavalla tavalla. Lisäksi jokainen tuntee oikeat ensi-aputoimenpiteet vahingon sattuessa ja jokaisessa autossamme ja jokaisella työmaallamme on aina tarvittavat ensi-apuvälineet.

Materiaalien laatuun panostamme erityisesti, tutkimme ja testaamme jatkuvasti uusia materiaaleja valitaksemme laadukkaimmat ja kustannustehokkaimmat tuotteet käyttöömme. Teemme jatkuvaa yhteistyötä materiaalitoimittajien ja materiaalien valmistajien kanssa, jaamme ja vastaanotamme kokemuksia, pysymme ns. ajan hermolla. Työtekniikoita ja materiaalien oikeanlaista käyttöä harjoitamme työntekijöillämme jatkuvasti, esimerkiksi materiaalin oikeanlainen sekoitus ja sekoitussuhde tuotteiden toimivuuden takaamiseksi on tärkeää.

Luotamme tunnettuihin ja parhaiksi testaamiimme tuotemerkkeihin kuten Gremmler, Köster, Pagel, Sto, Soledo, Sika, jne… Käytämme aina sillan rakentamisessa ja korjaamisessa Väyläviraston Silko-hyväksyttyjä tuotteita.

Tunnustettua osaamista

Yrityksellämme on Väyläviraston hyväksyntä ja RALA-pätevyydet siltojen ja liikennöitävien tasojen rakennustöistä, 5.6 vedeneristystyöt, 5.7 korjaustyöt ja 5.9 muut siltoihin liittyvät erikoistyöt joka sisältää injektointi ja pinnoitustyöt.

Palvelut sillanrakentajille:

 • Rakenteiden vahvistusinjektoinnit ja tiivistysinjektoinnit
 • Betonirakenteiden pinnoitus
 • Eristysalustojen epoksitiivistys
 • EPDM-kumimattoeristykset Köster TPO järjestelmällä
 • Maanvastaisten rakenteiden eristykset Köster Deuxan järjestelmällä
 • Betonikorjaukset ja paikkaukset
 • Betonirakenteiden impregnointi
 • Graffitisuojaukset ja poistot
 • Juotosvalut, jälkivalut ja ankkuroinnit
 • Kimmovasaramittaus
 • Suojaetäisyysmittaus
 • Tartuntavetokokeet
 • Eristysvastus ja kipinäharavamittaus
 • Lieriönäytteet
 • Kloridinäytteet
 • Betonin kosteuden määritys kuivatus-punnitus menetelmällä