Betonipintojen pinnoitus

KeS-Siltaykköset

Kestävyyttä, ulkonäköä ja uusia toiminnallisuuksia – pinnoituksesta on moneksi.

KeS-Siltaykköset on pinnoittanut siltoja ja betonirakenteita yli vuosikymmenen ajan. Siltarakenteiden pinnoitukset teemme nykyisin pääsääntöisesti erinomaisiksi todetuilla ja testatuilla Sto Finexter Oy:n, StoCrete ja StoCryl silko-hyväksytyillä sementtipohjaisilla pinnotteilla ja polymeeripinnoitteella. Muutkaan tuotteet eivät ole vieraita ja siksi voimme tarjota laadukkaan pinnoituksen myös asiakkaan toivomilla pinnoitteilla. Palvelumme kattaa työvaiheet aina pinnoitusalustan kunnostuksesta ja esikäsittelystä, pinnoitteen laatumittaukseen ja huoltoon.

StoCrete FB on halkeamia silloittava mineraalinen joustosementtipinnoite jota käytetään yleisesti halkeamia silloittavana suojapinnoitteena halkeilulle alttiilla kantavilla betonirakenteilla. StoCrete FB pinnoite estää veden ja vesiliukoisten haitallisten ainiden imeytymistä rakenteeseen suojaten samalla rakennetta kosteudelta. Kuitenkin pinnoitteella on hyvä vesihöyryn läpäisykyky, joten rakenteet jäävät pinnoituksen jälkeenkin hengittäviksi. Hyvä hiilidioksiidin vastus hidastaa ja jopa pysäyttää betonin karbonatisoitumisen. StoCrete FB omaa hyvän tartunnan alustaan ja pinnoitetta saa myös sävytettynä useisiin eri väreihin.

StoCryl RB on halkeamia silloittava polymeeripinnoite. Silko-hyväksyttyyn järjestelmään kuuluu aina alustan ylitasoitus vahvuudeltaan 2-5 mm StoCrete TF:llä ja ylitasoitettu pinta pinnoitetaan sävytettävällä StoCryl RB pinnoitteella. Järjestelmää käytetään halkeamia silloittavana, värillisenä suojapinnoitteena halkeilulle alttiilla kantavilla betonirakenteilla. StoCryl RB estää veden ja vesiliukoisten haitallisten aineiden imeytymistä rakenteeseen suojaten rakennetta kosteudelta. Myös StoCryl RB:llä on hyvä vesihöyryn läpäisykyky, joten rakenteet jäävät pinnoituksen jälkeenkin hengittäviksi. Hyvä hiilidioksiidin vastustuskyky hidastaa betonin karbonatisoitumista tehokkaasti. StoCryl RB voidaan sävyttää jopa satoihin eri sävyihin.

Pinnoituksella voidaan parantaa rakenteen ulkonäköä, ominaisuuksia ja kestävyyttä. Oikein valittu pinnoite suojaa betonirakennetta säärasituksilta, silloittaa halkeamia, estää kloridien tunkeutumista ja hidastaa betonin karbonatisoitumista. Ammattilaisemme taitavat pinnoitukset useilla eri työmenetelmillä ja materiaaleilla. Asiantuntemuksemme on käytettävissäsi myös pinnoitevalinnoissa ja muissa urakan suunnitteluvaiheen tehtävissä. Palvelemme Jämsästä käsin yrityksiä ja julkisia toimijoita kaikkialla Suomessa.

Tunnustettua osaamista
KeS-Siltaykköset Oy on Väyläviraston hyväksymä pinnoitusurakoitsija ja meillä on RALA-pätevyys 5.9 muut siltoihin liittyvät erikoistyöt, joka sisältää pinnoitustyöt.