Vedeneristys, kosteudenhallinta ja sisäilman parantaminen

KeS-Siltaykköset

KeS-Siltaykköset Oy – Erikoisrakentamista ammattilaisille

Autamme pitämään rakenteet kuivana, kosteuden kurissa ja rakennusten sisäilman kunnossa. Olemme Köster-vedeneristysjärjestelmien sertifioitu asentaja ja asiantuntija Keski-Suomesta. Köster-vedeneristysjärjestelmä kattaa vedeneristystuotteet niin uuteen kuin korjattavaan kohteeseen perustuksista kattoon.

Siltaykköset on erikoistunut vaativien kohteiden ja rakenteiden vedeneristyksiin, sekä uusien rakenteiden, että saneeraus ja korjauskohteiden eristyksiin. Teemme eristystöitä esimerkiksi vesi- ja jätevesialtaisiin mukaan lukien juomavesialtaat ja vesitornit, rakennusten perustuksiin ja sokkeleihin, kellareihin ja maanvastaisiin rakenteisiin. Voidaan sanoa, että eristämme rakennuksen ulkopuolelta tulevan kosteuden ja veden, mutta jätämme kylpyhuoneiden eristämisen niille jotka eristävät rakennuksen sisäpuolelta tulevaa vettä. Kylpyhuoneiden vedenerityksiä emme siis tee.

Lisäksi teemme kattojen vedeneristyksiä Köster TPO-kattopäällysteillä joka on ekologisuuden ja kestävyytensä lisäksi paljon muuta. Se soveltuu erityisesti tasakatoille ja viherkatoille jopa 20 vuoden takuulla. TPO-kate voidaan asentaa myös suoraan vanhan huopakaton tai kumibitumikermin päälle, jolloin vanhan katteen purkukustannuksilta ja jätemaksuilta säästytään.

Korjausrakentamiseen meillä on ratkaisuja kosteudenhallintaan ja parempaan sisäilmaan. Teemme kastuneisiin betonirakenteisiin ja muurattuihin rakenteisiin toimivat ja kestävät kapillaarikatkot, rakenteiden kosteus ja suolapitoisuuksista riippumatta. Märät ja ongelmalliset betonilattiat laitamme kuriin Köster betonilattioiden kosteudenhallintajärjestelmän asennuksella. Köster Hydrosilikaattilevyjen asennuksella saamme torjuttua homekasvustot, lämpöeristettyä rakennetta ja parannettua sisäilman kosteustasapainoa sekä laatua. Sisäilman laadun parantamiseksi teemme myös haitta-aineiden kapseloinnit, oli kyseessä sitten mikrobit, PAH-yhdisteet tai vaikka asbesti, ne voidaan kapseloida rakenteeseen pysyvästi pilaamasta sisäilmaa.

Rakenteiden läpi tunkevan kosteuden pysäytämme tarvittaessa negatiivisen puolen vedeneristyksellä rakennuksen sisältä ja jos rakenteissa on vuotavia halkeamia, pysäytämme ne pysyvästi injektoimalla. Injektoimalla teemme myös kuori-injektointeja ja muurausten kyllästysinjektointeja, joilla vedeneristys tehdään myös rakennuksen sisältä ilman tarvetta maankaivulle.

Paras tapa eristää rakenteiden läpi tunkeutuva kosteus (jos se on mahdollista) on tietenkin tehdä vedeneristys sille puolelle mistä kosteus tulee, eli positiivisen puolen vedeneristys. Köster vedeneristysjärjestelmä sisältää myös positiivisen puolen vedeneristykseen paineellista vettä vastaan useita tuotteita joita asennamme. Kaikkien tuotteiden asennus on tulityövapaata, emmekä näin ollen aiheuta eristystöissämme tulipaloriskiä joka voi säästää huomattavia suojauskustannuksia, varsinkin esimerkiksi puurakenteisissa suojelukohteissa tai museokohteissa

Meiltä onnistuvat siis sekä vaurioiden ennaltaehkäisy, että niiden korjaaminen. Autamme sinua aina löytämään kohteeseesi parhaiten sopivan ratkaisun, joka toteutetaan laadukkailla materiaaleilla ja kestävällä työnjäljellä.

Palvelemme Jämsästä käsin yrityksiä ja julkisia toimijoita kaikkialla Suomessa.

Vedeneristykset tarpeesi mukaan

  • Sementti- ja mineraalipohjaiset vedeneristeet (Köster NB 1)
  • Kapillaarikatkot vanhoihin tiili- ja betonirakenteisiin (Köster Crisin 76 Concentrate)
  • Kylmäruiskutettavat saumattomat paksukalvoeristeet (Köster Deuxan 2C ja Professional)
  • Betonilattioiden kosteudenhallintajärjestelmä (Köster VAP I 2000)
  • Haitta-aine kapselointi (Köster VAP I 2000)
  • TPO-kattopäällysteet (Köster TPO)
  • Hydrosilikaattilevyjen asennukset (Köster Hydrosilikaattilevy)
  • Tiivistysinjektoinnit
  • Työsaumojen ja liikuntasaumojen tiivistäminen
  • Läpivientien tiivistäminen

Tunnustettua osaamista

Yrityksellämme on RALA-pätevyys 2.2 Talonrakennuksen ulkopuoliset vedeneristystyöt sekä 2.8 Talonrakennuksen betonirakenteiden korjaukset. Siltaykkösten yli 10 vuoden kokemus Köster vedeneristysjärjestelmän tuotteista yhdistettynä sertifioidun asentajamme hallitsemiin tekniikoihin takaa laadukkaan ja kustannustehokkaan lopputuloksen.