Kattojen ja viherkattojen vesieristys Köster TPO-katteella

KeS-Siltaykköset

KeS-Siltaykköset asentaa Köster TPO kattopäällysteet jopa 20 vuoden takuulla

Kattojen vedeneristämisessä korkealaatuiset materiaalit ja ammattitaitoiset työntekijät ovat tärkeitä ja säästävät oikeasti aikaa ja rahaa. Siltaykkösten asentajat suorittivat Köster TPO kattopäällysteiden asennussertifikaatit vuonna 2019 ja Köster Bauchemie AG on ollut korkealaatuisten katto- ja vesieristys tiivistyspäällysteiden johtava valmistaja maailmanlaajuisesti 30 vuoden ajan.

Katot altistuvat erilaisille rasituksille kuten kylmyys, lämpö, sade, rakeet, lumi, kova tuuli, UV- ja infrapunasäteet ja erityyppiset kemikaalit. Lisäksi katot ovat alttiita itse rakenteiden liikkumiselle ja muille mekaanisille rasituksille. Tästä johtuen kattojen on kestettävä kovaa kuormitusta – jatkuvasti. Samaan aikaan rakennusten asukkaat ja käyttäjät asettavat katoille erilaisia vaatimuksia. Kattojen pitäisi olla arkkitehtuurisesti hienostuneita, tarjota suuria ja mukavan rentouttavia kattoterasseja tai tuottaa aurinkopaneelien avulla energiaa. Lisäksi katoilta löytyy monia muitakin asennuksia ja muotoja kuten ilmastointikuiluja, lähetinmastoja ja savupiippuja.

KÖSTER Termoplastiset Polyolefiini (TPO) Kattopäällysteet ovat joustavia vielä -50 ° C lämpötilassa ja ne ovat ECO- ystävällisiä.

Köster TPO katto on ekologinen, kestävä, ”vihreämpi” ratkaisu.  Edut perinteisimpiin katteisiin ovat kiistattomat.

• Ei saastuta pohjavettä
• UV- valon kestävä
• Estää juurien ja juurakkojen tunkeutumisen
• Ei sisällä molekyylittömästi sitoutuneita pehmentimiä
• Saatavilla eri väreissä
• Suora asennus EPS eristeen päälle
• Helppohoitoinen
• Lahoamaton
• Hapon ja kerosiinin kestävä
• Vastustuskykyinen mikro-organismeille

Köster TPO Kattopäällysteet mahdollistaa myös kevyitä ja energiaa säästäviä kattorakenteita. Ne voivat
heijastaa auringon valoa (vaaleissa väreissä) ja voi näin ollen vähentää ilmastointijärjestelmien energiakulutusta erityisesti lämpimimmillä alueilla. Lisäksi ne voi optimaalisesti yhdistää uusien eristysmateriaalien kanssa ja ne sallivat aurinkopaneelien asennuksen. Verrattuna muihin kattopäällysteihin, Köster TPO Kattopäällysteet voidaan kierrättää eivätkä ne vapauta pehmentimiä ympäristöön. Lisäksi ne eivät haurastu ja ovat siksi kestävämpiä. Lopuksi vielä, Köster TPO Kattopäällysteet luovat optimaalisen pohjan viherkatoille.

Köster TPO Kattopäällysteet voidaan asentaa vapaasti viherkattojen alle alueilla missä viherkatot toimivat painona ja suojaavat päällystettä tuulen nosteelta. Lisäksi Köster TPO Kattopäällysteet estävät juurien ja juurakkojen tunkeutumista. Tämä sallii kasvien istutuksen ja viljelyn suoraan päällystelle.

KeS-Siltaykköset on luottanut jo yli 10 vuoden ajan Köster-vedeneristysjärjestelmän tuotteisiin. Yrityksellämme on RALA-pätevyys 2.2 Talonrakennuksen ulkopuoliset vedeneristystyöt sekä 2.8. Talonrakennuksen betonirakenteiden korjaukset. Pitkä kokemus hyvistä tuotteista yhdistettynä ammattilaisten hallitsemiin tekniikoihin takaa laadukkaan ja kustannustehokkaan lopputuloksen. Köster TPO-kattoja teemme koko Suomen alueella Jämsästä käsin.