Epoksi- ja polyuretaanipinnoitus

KeS-Siltaykköset

Kestävyyttä, ulkonäköä ja uusia toiminnallisuuksia – pinnoituksesta on moneksi.

KeS-Siltaykköset tekee epoksi- ja polyuretaanipinnoituksia silloin kun pinnoitukselta vaaditaan ominaisuuksia, esim. kemikaalien kestävyyttä, paloa hidastavaa ominaisuutta tai vaikkapa tiiveyttä. Palvelumme kattaa työvaiheet pinnoitusalustan kunnostuksesta ja esikäsittelystä pinnoitteen laatumittaukseen ja huoltoon.

Teollisuudessa pinnoitteiden on tyypillisesti kestettävä erillaisia happoja, emäksiä, sulfiideja, öljyjä, polttoaineita, ym. tuotanto- ja prosessikemikaaleja. Olemmekin pinnoittamalla suojanneet lattioiden lisäksi erilaisia suoja- ja turva-altaita, konepetejä ja kaukaloita. Paloa hidastavia epoksipinnoitteita on käytetty mm. ostoskeskusten poistumisteillä. Paloa hidastavien ominaisuuksien lisäksi pinnoite helpottaa päivittäisiä puhdistustöitä ja lisää kulutuskestävyyttä huoltokäytävillä.

Uima-altaiden pinnoitukset ovat Siltaykkösten arkipäivää. Olemme saneeranneet lähes mahdottomiltakin vaikuttaneita altaita uudestaan käyttökuntoon. Pelkällä pinnoitteella ei ihmeitä tehdä, mutta tiivis ja rasituksia kestävä pinnoite on tärkeä osatekijä altaan tiiveydessä. Käyttämämme UV-säteilyn kestävät pinnoitteet ja pinnoitejärjestelmät kestävät lisäksi kulutusta, allaskemikaalit ja -pesuaineet.

Pinnoituksella voidaan parantaa rakenteen ulkonäköä, ominaisuuksia ja kestävyyttä. Oikein valittu pinnoite suojaa betonirakennetta erilaisilta rasituksilta, helpottaa puhdistamista, silloittaa halkeamia, tiivistää rakenteita ja yleisesti lisää rakenteen käyttöikää. Ammattilaisemme taitavat pinnoitukset useilla eri työmenetelmillä. Asiantuntemuksemme on käytettävissäsi myös pinnoitevalinnoissa ja muissa urakan suunnitteluvaiheen tehtävissä.

Palvelemme Jämsästä käsin yrityksiä ja julkisia toimijoita kaikkialla Suomessa.