Kuori-injektointi ja muurattujen rakenteiden kyllästysinjektointi

KeS-Siltaykköset

KeS-Siltaykköset tekee vedenerityksen kellarin ulkopuollelle rakennuksen sisältä, se on kuori-injektointia.

Kyseessä on erikoisratkaisu jossa maanvastainen seinä ja/tai vuotaa tai kastuu, eikä rakennuksen ympäröivää maata voida kaivaa. Köster injektointigeeli G4 materiaalilla on mahdollista tehdä ulkopuolinen vedeneristys injektoimalla seinän ja/tai lattian läpi ympäröivään maaperään elastinen ja tiivis ”vedeneristyskuori”, puhutaan kuori-injektoinnista. Köster injektointigeeli G4 on viskositeetiltään pumppauksen aikana kuin vettä, se pumpataan seinän läpi asennettujen erikoisvalmisteisten ohjainmansettien kautta ympäröivään maaperään. Ohjainmansetti levittää materiaalia rakenteen ulkopinnan suuntaisesti jossa injektointigeeli alkaa reagoimaan muutaman minuutin aikana ja muuttumaan vesitiiviiksi, elastiseksi kuoreksi.

Samalla materiaalilla Köster injektointigeeli G4 voidaan tehdä muuratun rakenteen kyllästys vesitiiviiksi.

Rakenteen sisäpinta suljetaan tarvittaessa tiiviillä ja paineen kestävällä laastikerroksella. Injektointimansetteja varten porataan seinään reiät 2/3 seinän paksuudesta joihin asennetaan injektointimansetit. Köster injektointigeeli G4 pumpataan mansettien kautta seinärakenteeseen paineella jolla se levittäytyy alhaisen viskositeettinsä ansiosta koko muurattuun rakenteeseen tiivistäen rakenteen vesitiiviiksi. Menetelmästä meillä on erittäin hyviä kokemuksia yli 400 mm vahvoissa muuratuissa seinissä.

KeS-Siltaykköset on luottanut jo yli 10 vuoden ajan injektointimateriaaleissa Köster-vedeneristysjärjestelmän tuotteisiin. Yrityksellämme on RALA-pätevyys 2.2 Talonrakennuksen ulkopuoliset vedeneristystyöt sekä 2.8. Talonrakennuksen betonirakenteiden korjaukset, jotka sisältävät myös injektointityöt. Pitkä kokemus hyvistä tuotteista yhdistettynä ammattilaisten hallitsemiin tekniikoihin takaa laadukkaan ja kustannustehokkaan lopputuloksen. Injektointeja teemme koko Suomen alueella Jämsästä käsin.