Negatiivisen puolen vedeneristys

KeS-Siltaykköset

KeS-Siltaykköset tekee negatiivisen puolen vedeneristykset yli 10 vuoden kokemuksella.

Negatiivinen ja vedeneristys… kuullostaapa oudolta sanaparilta. Negatiivisen puolen vedeneristystä käytetään kun esim. maan alla olevan kellarin vedeneristystä ei voida tehdä ulkopuolelta esimerkiksi louhinnan tarpeen vuoksi, pohjaveden korkeuden vuoksi, liikenteellisistä syistä tai vaikkapa ihan taloudellisista syistä. ”Se seinärakenne on sitten märkänä koko ajan” – no niinhän se on mutta sehän ei ole kovinkaan vaarallista jos seinä ei pääse jäätymään, eli huolehditaan routasuojauksesta ja katkaistaan kapillaarinen vedennousu ennen maan pintaa.

Käyttämämme vedeneriste Köster NB 1 Harmaa on mineraalinen kapillaarit sulkeva ja kristalloituva tiivistyspinnoite tiivistämään maakosteutta, ei- paineellista sekä paineellista vettä vastaan. Vedeneristys Köster NB 1 Harmaalla tarjoaa korkean vastustuskyvyn paineelle ja kulutukselle, sekä hyvän vastustuskyvyn kemikaaleja vastaan. Käytettynä tiiviinä kerroksena Köster NB 1 Harmaa on absoluuttisesti vesitiivis paineellista vettä vastaan aina 13 bar saakka. Tunkeutuessaan rakenteeseen, se kehittää voimakkaan tartunnan alustaan ja sulkee kapillaarit. Hydraulisen kovettumisen lisäksi kristalloituvat reaktiot aktivoituvat pinnoitteessa, mitkä johtavat itsekorjaaviin ominaisuuksiin mahdollisten mikrohalkeamien ilmentyessä alustassa. Vedeneristys Köster NB 1 Harmaalla tulee tehdä ainoastaan alustoihin, jotka ovat vapaita liikkuvista halkeamista. Liikkuvat halkeamat tulee rinnastaa liikuntasaumoihin ja käsitellä ne KÖSTER Saumanauhalla, KÖSTER Injektointihartseilla tai KÖSTER Saumatiiviste FS materiaaleilla.

Köster NB1 Harmaan ehdoton etu on soveltuminen sekä positiivisen, että negatiivisen puolen vedeneristämiseen paineellista vettä vastaan. Se on lisäksi vastuskykyinen klorideille, sulfaateille ja fosfaateille, sekä sertifioitu juomavesiympäristöön.

Köster NB 1 Harmaata voidaan käyttää uudiskohteissa sekä korjauskohteissa vaaka- ja pystypintojen
vesieristyksissä betonissa, muurauksissa, sementtipinnoitteissa, huokoisessa betonissa, ruiskubetonipinnoissa,
märkätiloissa, kylpyhuoneissa, suihkutiloissa, uusissa kellarikerroksissa, kellareiden sisäpuolella, hissikuilujen
sisäpuolella, tunneleissa, vuotavissa tukimuureissa, alapuolella vuotavissa katoissa, säiliöissä, siiloissa, jätevedenpuhdistamoilla,viemäreissä, juomavesisäiliöissä jne…

KeS-Siltaykköset on luottanut jo yli 10 vuoden ajan Köster-vedeneristysjärjestelmän tuotteisiin. Yrityksellämme on RALA-pätevyys 2.2 Talonrakennuksen ulkopuoliset vedeneristystyöt sekä 2.8. Talonrakennuksen betonirakenteiden korjaukset. Pitkä kokemus hyvistä tuotteista yhdistettynä ammattilaisten hallitsemiin tekniikoihin takaa laadukkaan ja kustannustehokkaan lopputuloksen. Vedeneristyksiä teemme koko Suomen alueella Jämsästä käsin.