Työ- ja liikuntasaumojen tiivistys

KeS-Siltaykköset

Siltaykköset tiivistää työ- ja liikuntasaumat pysyvästi

Vuotavat vanhat työsaumat tiivistetään yleisesti injektoimalla ja uusien työsaumojen tiivistys voidaan tehdä jo rakennusvaiheessa erilaisilla työsaumanauhoilla tai työsaumapellillä. Uusien rakennesaumojen tiivistysinjektointi voidaan tehdä edullisemmaksi ja varmemmaksi asentamalla ammattilaisen toimesta saumaan injektointiletku. Siltaykköset on asentanut jo yli vuosikymmenen verran työsaumojen tiivistystuotteita, injektointiletkuja, työsaumanauhoja, vedeneristyspinnoitteita ja työsaumapeltejä. Rakennesaumojen tiivistysinjektointeja olemme suorittaneet yhtä kauan Köster vedeneristysjärjestelmän tuotteilla.

Liikuntasaumojen tiivistäminen on yhtä tuttua yli 10 vuoden ajalta. Liikuntasaumoja voidaan tiivistää myös injektoimalla elastisilla injektointihartseilla, injektointivaahdoilla ja injektointigeeleillä. Lisäksi on jälkikäteen asennettavia liikuntasaumanauhoja, liikuntasaumakittejä ja liikuntasaumalaitteita. Köster vedeneristysjärjestelmästä löytyy käyttämämme tuotteet jotka olemme todenneet toimiviksi paikassa kuin paikassa.

Meiltä ei jää tiivistämättä mikään.

KeS-Siltaykköset on luottanut jo yli 10 vuoden ajan Köster-vedeneristysjärjestelmän tuotteisiin. Yrityksellämme on RALA-pätevyys 2.2 Talonrakennuksen ulkopuoliset vedeneristystyöt sekä 2.8. Talonrakennuksen betonirakenteiden korjaukset. Pitkä kokemus hyvistä tuotteista yhdistettynä ammattilaisten hallitsemiin tekniikoihin takaa laadukkaan ja kustannustehokkaan lopputuloksen. Tiivistyksiä teemme koko Suomen alueella Jämsästä käsin.