Kylmäruiskutettavat saumattomat paksukalvoeristeet (Köster Deuxan)

KeS-Siltaykköset

Siltaykköset tekee maanvastaisten rakenteiden bitumieristykset tulityövapaasti.

Ruiskutettava bituminen vedeneriste on nopea, edullinen ja saumaton ratkaisu tehdä laadukas vedeneristys monimuotoisiin kohteisiin paineellista vettä vastaan. Asennus on tulityövapaa, Ei kaasupolttimia, Ei kuumia patoja ja kannuja, Ei tulityölupia ja vartiointeja, Ei riskiä tulipalosta.

Siltaykköset on toteuttanut useita vedeneristyksiä tulityövapaalla Köster Deuxan vedeneristysjärjestelmällä.

Luonnokivistä muurattujen sokkeleiden ja muurien vedeneristyksiä on toteutettu ensin ruiskubetonoimalla muodot pyöreiksi, sitten ruiskuttamalla bitumiset vedeneristyskerrokset päälle maanvastaisiin pintoihin. Joissakin kohteissa on vedeneristyksen päälle tehty lisäksi lämmöneristys uretaaniruiskutuksella.

Tukimuurien ja sokkeleiden vedeneristykset kylmäruiskuttamalla ovat arkipäivää ja lämmöneristyslevyjen liimaaminen ruiskutuksen yhteydessä onnistuu erittäin hyvin, koska ruiskutettava bituminen vedeneriste on liuotteeton eikä näin ollen vaurioita eristelevyjä.

Köster Deuxan 2C on 2-komponenttinen, polystyreeni vapaa, kuituvahvistettu, polymeerimodifioitu bituminen paksukalvotiiviste rakenteiden turvalliseen vedeneristämiseen. Pinnoite sillastaa halkeamat alustassa paineellista vettä vastaan. Köster Deuxan 2C on suunniteltu turvalliseen ja pysyvään ulkopuoliseen vedeneristämiseen kellareiden seinissä, perustuksissa, pohjalaatoissa jne. Vesieristyksen työmenetelmä päätetään riippuen vedenkuormitus olosuhteista, kuormitukset tulee määritellä tarkasti suunnittelijan toimesta ennen vedeneristystä. Köster Deuxan 2C on käytetty menestyksekkäästi paineellisen veden kuormituksissa useiden vuosien ajan (Menekki vähintään 6 kg / m²). Pinnoite soveltuu myös vesieristämiseen tasoitteiden alle sekä kiinnittämään eriste- ja patolevyjä.

KeS-Siltaykköset on luottanut jo yli 10 vuoden ajan Köster-vedeneristysjärjestelmän tuotteisiin. Yrityksellämme on RALA-pätevyys 2.2 Talonrakennuksen ulkopuoliset vedeneristystyöt sekä 2.8. Talonrakennuksen betonirakenteiden korjaukset. Pitkä kokemus hyvistä tuotteista yhdistettynä ammattilaisten hallitsemiin tekniikoihin takaa laadukkaan ja kustannustehokkaan lopputuloksen. Vedeneristystöitä teemme koko Suomen alueella Jämsästä käsin.